Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Igel verlengt leven oudere pc’s en thin clients

 

Igel UDC dektop

Igel Technology maakt het met zijn Universal Desktop Converter (UDC)-software mogelijk om de levensduur van oudere pc’s en thin clients te verlengen. De Igel UDC-software verandert de desktopapparaten eenvoudig en tegen minimale kosten in Igel Universal Desktops.

De Igel UDC-software is verkrijgbaar in drie varianten: Entry, Standard en Advanced. Bedrijven kunnen zo het platform kiezen dat het beste aansluit bij hun wensen. De Igel Universal Management Suite is in alle versies inbegrepen, voor eenvoudig beheer via het eigenbedrijfsnetwerk of het internet.

Op basis van het besturingssysteem Linux maakt de Igel UDC-software het mogelijk nagenoeg alle bekende merken desktopapparatuur om te zetten in Igel Universal Desktops. De Igel Universal Desktops bieden toegang tot een breed scala aan servergebaseerde omgevingen, virtuele desktopomgevingen en cloudomgevingen. De desktops zijn bovendien centraal en op afstand te beheren met de meegeleverde Igel Universal Management Suite (UMS). Bedrijven kunnen zo profiteren van de voordelen van een gestandaardiseerde, up-to-date thin client-omgeving, zonder dat het nodig is te investeren in nieuwe hardware.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4595246). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×