Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RES HyperDrive biedt overal toegang tot data

 

RES Software heeft aangekondigd dat klanten gebruik kunnen maken van RES HyperDrive binnen hun datacenter of private cloud. RES HyperDrive is een zakelijke opslagmogelijkheid die 'follow-me-data' en het delen van bestanden mogelijk maakt met dezelfde enterprise-class veiligheid als een technologie on-premises.

RES HyperDrive is overal en vanaf elk apparaat beschikbaar. Hierdoor kunnen ict-afdelingen beter inspelen op de vraag van het toenemende aantal mobiele werkers die een eenvoudige toegang willen tot data vanaf hun persoonlijke apparaten, applicaties en op de cloud gebaseerde diensten. Tegelijkertijd voldoet de opslagmogelijkheid aan de strenge normen van ict-professionals en leidinggevenden omdat het een on-premises technologie voor een private cloud of een eigen datacenter van de organisatie betreft. RES HyperDrive biedt veilige toegang tot data en is beschikbaar via meerdere platformen.

RES HyperDrive kan op basis van een direct beschikbaar pre-paid jaarabonnement of door middel van een pay-as-you-go abonnement worden aangeschaft. Deze laatste is pas later dit jaar beschikbaar, maar zorgt ervoor dat ict-afdelingen het gebruik van RES HyperDrive aan kunnen passen naar de behoeften van de organisatie zonder onnodige uitgaven te hoeven doen.

RES HyperDrive maakt gebruik van de beveiliging van de eigen infrastructuur van een onderneming, maar is eenvoudig te integreren met Microsoft Outlook, toegankelijk via Windows Verkenner, Mac Finder of een webbrowser. Een eenvoudige applicatie-interface verbindt gebruikers met hun Android, iOS (iPhone, iPad), Windows Phone en Blackberry-apparaten. Hierdoor wordt het delen van data binnen

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4527235). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×