Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AccountView houdt de voorraad bij

 

Als onderdeel van zijn oplossingen voor de groothandel introduceert AccountView, onderdeel van Visma SA, de Voorraadscorecard. Met deze oplossing kunnen groothandels op hun voorraadkosten besparen en tegelijkertijd hun leverbetrouwbaarheid verhogen.

Groothandels hebben met de Voorraadscorecard inzicht in de kosten en opbrengsten van hun voorraad en kunnen zo bepalen welke artikelen en hoeveelheden ze beschikbaar moeten hebben om hun klanten te kunnen bedienen. De Voorraadscorecard is in samenspraak met expert in supply chain management en voorraadbeheer Paul Durlinger tot stand gekomen en geeft inzicht in de belangrijkste KPI’s voor de voorraadhoudende groothandel. De scorecard is onderdeel van AccountView’s totaaloplossing ‘voorraadbeheer’.

De scorecard biedt inzicht in zes prestatie-indicatoren: voorraadhoogte, omzet, omloopsnelheid, leverbetrouwbaarheid van leveranciers, leverbetrouwbaarheid naar klanten en het aantal keren dat niet uit voorraad geleverd kon worden. Aan de hand van deze indicatoren kunnen groothandels hun voorraadprocessen bewaken en proactief beheren. De voorraadbeheeroplossing wordt bij voorraadhoudende groothandels ingericht op basis van een analyse van hun assortiment, voorraad, klanten en leveranciers. Een gespecialiseerde partner van AccountView voert deze analyse uit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4213511). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×