Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CA introduceert Mainframe Application Tuner

 

CA Technologies introduceert de Mainframe Application Tuner, een combinatie van twee tools voor applicatie-prestatiemanagement (APM). Hiermee kunnen it-organisaties proactief inspelen op issues die van invloed kunnen zijn op de gebruikerservaring.

De nieuwe CA Mainframe Application Tuner ikan sneller performance-problemen in z/OS-gebaseerde systemen lokaliseren en de oorzaak ervan achterhalen. Hierdoor blijven responstijden hoog en het cpu-gebruik laag, aldus CA. Mainframe Application Tuner combineert de prestatieanalyse- en afstemmingsmogelijkheden van TrilogExpert TriTune met het geautomatiseerde prestatiebeheer van TrilogExpert APC for TriTune. CA heeft een wereldwijde overeenkomst om deze technologie verder te ontwikkelen en te ondersteunen, waardoor meer functionaliteit dan voorheen mogelijk is geworden.

Om applicatie-prestatiemanagement een bijbehorend onderdeel van de it-infrastructuur te laten zijn, integreert CA Mainframe Application Tuner in andere CA-software, zoals cross-platform APM solution, voor een gedetailleerd inzicht in algehele mainframe-prestaties, Endevor Software Change Manager, testsoftware waaronder InterTest en SymDump, zodat ontwikkelen eenvoudiger wordt en handmatige fouten worden verminderd, en tenslotte in Mainframe Software Manager.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4207452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×