Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Schneider Electric introduceert StruxureWare Operations 7.0

 

Datacenter

Schneider Electric introduceert StruxureWare Operations 7.0 voor datacenters. Het platform biedt onder meer smartphone-ondersteuning, gedetailleerde analytics en rapportagemogelijkheden.

StruxureWare Operations 7.0 biedt it-managers controle door dataverzameling, planning, optimalisatie, alerts en analytics. Bovendien kunnen managers hiermee rapporteren over elk aspect van de fysieke infrastructuur van het datacenter, aldus de leverancier. Zo hebben it-professionals met één softwaresuite de beschikking over alle data en tools die ze nodig hebben om hun datacenters betrouwbaarder, efficiënter, productiever, veiliger en groener te maken, aldus Schneider Electric.

StruxureWare Operations 7.0 is een onderdeel van de StruxureWare for Data Centers Suite en vervangt InfraStruxure Operations versie 6.2. De suite is een combinatie van softwaretools voor Datacenter Infrastructure Management (DCIM) en Data Center Facility Management (DCFM). De suite biedt alle functionaliteit voor dataverzameling, monitoring, automatisering en planning, waarmee de gebruiker gedetailleerd inzicht krijgt in alle bedrijfskritische fysieke systemen in het datacenter. Met StruxureWare Operations 7.0 is het mogelijk dat zowel directieleden, als datacenter- en facility managers een compleet overzicht en controle hebben over de dagelijkse gang van zaken in het datacenter, aldus Schneider Electric.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4200843). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×