Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fortinet FortiOS 4.0 MR2 vrijgegeven

 

Fortinet, speler in netwerkbeveiliging en oplossingen voor unified threat management (utm), heeft de nieuwste software update aangekondigd van het besturingssysteem FortiOS 4.0. Release 2 is ontworpen om klanten betere veiligheid te bieden, maar ook om betere flexibiliteit en prestaties uit hun FortiGate multi-threat security platforms te halen.

Het besturingssysteem FortiOS 4.0 MR2 van Fortinet voegt meer veiligheid toe door uitgebreide antivirus- en beheersmogelijkheden en verbeterde integratie met Fortinet's FortiClient eindpunt beveiligingsoplossing voor betere controle op de veiligheid. Het systeembiedt meer flexibiliteit met de mogelijkheid om de antivirus inspectieniveaus beter aan te passen aan de beveiliging/prestatie wensen van de klant.

Ook is er meer zichtbaarheid en controle in de netwerkactiviteiten doormiddel van monitoring van de applicaties en bandbreedte geheel aangepast aan de specifieke omgeving van de klant. Ten slotte presteren een reeks beveiligingstechologieën beter, inclusief application control policy performance en antivirusinspectie tijdens het gebruik van de nieuwe flow-based antivirus engine. FortiOS 4.0 MR2 is gratis beschikbaar voor FortiGate klanten met een actief onderhoudscontract.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3322635). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×