Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault beheer met Dell PowerVault DL2100

 

CommVault introduceert een belangrijke uitbreiding op zijn client voor snapshotback-ups, een integraal onderdeel van de Simpana-software versie 8. De Simpana SnapProtect-technologie is geïntegreerd met de Dell PowerVault DL2100 appliance.

Met de CommVault Simpana-software versie 8 op de Dell PowerVault DL2100 profiteren gebruikers van de mogelijkheid om op basis van het databeschermingsbeleid de snapshottechnologie binnen de Dell EqualLogic PS Series van iSCSI SAN's te beheren. Snapshots maken snelle recovery mogelijk om zo te voldoen aan serviceniveauverplichtingen. Het is tegelijkertijd mogelijk om retentiekopieën naar voordeliger storagepools op disk of tape of cloud-storage te verplaatsen.

Gebruikers kunnen EqualLogic-snapshots eenvoudig combineren met Simpana-software-agents zonder dat ze veel tijd kwijt zijn aan aanpassingen of scripting. Zo is het mogelijk om te voldoen aan de groeiende vraag naar maximale applicatie-uptime terwijl de snapshots SLA-levering verbeteren en interne IT-kosten terugdringen. Daarnaast maken ze een einde aan back-upwindows voor productiedata.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3307589). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×