Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ondersteuning Unisys ClearPath verbeterd

 

Unisys, aanbieder van Iict-diensten en -oplossingen, heeft een aantal verbeteringen voor de ClearPath familie van mainframe servers aangekondigd. De machines zijn nu beter bereikbaar voor gebruikers van smartphoners, bieden daartoe ook betere beveiligimng en aanpassinegen aan het besturingssysteem ondersteunt nu ook PHP.

De belangrijkste ondersteuningsverbeteringen voor de Unisys ClearPath mainframelijn zijn een geïntegreerde ondersteuning voor de Apple iPhone en iPod Touch met verhoogde mobiele beveiliging en ondersteuning voor bijkomende open-source ontwikkelingstools om de ClearPath applicaties uit te breiden.

De nieuwe 13.0 introductie van de ClearPath besturingsysteem software omgeving biedt intrinsieke en beveiligde ondersteuning voor de Apple iPhone en iPod Touch. Deze feature verbetert het gebruik van de ClearPath ePortal Speciality Engine. Dit is een co-processor die toegang tot webdiensten en mobiele apparaten beheert.

Aanpassingen OS

Nieuwe mobiele beveilgingsverbeteringen aan het besturingsysteem zijn onder andere encryptie om data op het netwerk te beveiligen tegen ongeautoriseerde gebruikers. Ondersteuning voor de Locum RealTime Monitor, van Unisys' partner Locum Software Services Limited, biedt systeemmanagers de mogelijkheid direct te reageren op beveiligingsinbreuken gebaseerd op data van verschillende systemen.

De omgeving van het besturingsysteem ondersteunt nu ook de open source codeertaal PHP. Hierdoor is het eenvoudiger om webgebaseerde applicaties te ontwikkelen die compatibel zijn met ClearPath DMSSII databases. PHP en andere ontwikkelingstools, zoals Java en XML, bieden ClearPath-klanten de mogelijkheid om moderne applicatie-omgevingen te ontwikkelen waardoor de verschillende technologische generaties kunnen worden overbrugd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3303700). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.