Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Novell storage management software

 

Novell lanceert de Novell File Management Suite, een geïntegreerde oplossing voor bestandsbeheer die zorgt voor de analyse, beheer, optimalisatie en rapportage van bestandsopslag.

Novell File Management Suite schept volgens de leverancier orde in de chaos van opgeslagen gegevens in de meeste opslagomgevingen met behulp van geautomatiseerde rapportages, provisioning, decommissioning, overdracht, archivering en ordening. Dit alles vindt plaats op basis van het bedrijfsbeleid en de identiteit van de eindgebruiker, maar zonder dat die eindgebruiker er iets van merkt.

Veel bestaande opslagoplossingen beheren volgens Novell gegevens op het niveau van de afzonderlijke blocks, zonder rekening te houden met de context, het belang of de prioriteit van een bestand. Novell File Management Suite maakt daarentegen gebruik van identiteit om de opslagruimte van de organisatie te reserveren voor de gegevens die het belangrijkste zijn voor het bedrijf. Dit zorgt voor meer efficiency met betrekking tot het gebruik van hardware en het beheer daarvan, en leidt bovendien tot betere samenwerking van de gebruikers, aldus Novell 

Novell File Management Suite is volgens de leverancier een aanvulling op bestaande oplossingen voor opslagbeheer, zoals die van EMC, HP, Hitachi en NetApp, en werkt deze met zowel Linux als Windows.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3228832). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.