Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ellison toont nieuwe Oracle Enterprise Manager

 

Oracle-ceo Larry Ellison heeft tijdens zijn keynote op Oracle OpenWorld 2009 de toekomstige mogelijkheden van Oracle Enterprise Manager toegelicht, waaronder ondersteuning voor het beheer van Oracle’s Fusion-applicaties en een nieuwe integratie met Oracle’s ondersteunings-diensten.

Oracle Enterprise Manager is een productassortiment van beheersoftware voor applicaties, middelware, database en virtuele infrastructuren. De demonstratie tijdens de keynote toonde onder andere Oracle Enterprise Manager dashboards voor Oracle Fusion Applications, waarmee beheerders toepassingen in de gaten kunnen houden en beheren.

Ellison ging tijdens zijn keynote ook in op de geplande integratie met My Oracle Support. Via deze webportal hebben klanten toegang tot ondersteuningsinformatie, fora, communities en productmeldingen.

Door de integratie van My Oracle Support met Oracle Enterprise Manager krijgen gebruikers proactieve aanbevelingen voor patches en de geautomatiseerde implementatie daarvan.

Toekomstige uitbreidingen

Voor Oracle Fusion Application staan verschillende uitbreidingen gepland. Zo moet Oracle Enterprise Manager in de nabije toekomst automatisch kunnen bepalen wat de status is van een applicatie en de afhankelijkheid ervan binnen verschillen fysieke en virtuele onderdelen en omgevingen.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3110123). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.