Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BPM en Cloud Orchestration met Cordys

 

Cordys introduceert zijn Business Operations Platform (BOP-4). Hiermee voeren organisaties sneller veranderingen door en veranderen ze fundamenteel hun manier van innoveren om zo tot een klantgerichte filosofie te komen. Het BOP-4 van Cordys is leverbaar als SaaS-oplossing, fysiek op locatie of als hybride model.

Het Cordys BOP bestaat uit een complete suite voor geavanceerd Business Process Management, het monitoren van zakelijke activiteiten en de innovatieve inzet van SaaS. Volgens de leverancier is het daarmee een volledige Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS). Daarnaast bevat het een open, geïntegreerde toolset en technologieën als het Composite Application Framework, Master Data Management-mogelijkheden en een SOA Grid.

Het belangrijkste is dat het platform en de bijbehorende cloud-technologie klanten de mogelijkheden biedt om hun manier van zakendoen drastisch te verbeteren, zodat ze snel kunnen reageren op veranderingen in de markt, waardoor ze een aantal zakelijk voordelen aan hun klanten kunnen bieden.

In een recent rapport stelt de Butler Group over Cordys BOP dat het een technische oplossing is die de technische complexiteit weghoudt bij de eindgebruiker en een ecosysteem creëert en zorgt het voor bruikbaarheid waar het er echt toe doet; aan de procesmanagementkant. Cordys BOP is volgens de Butler Group een nuttige oplossing die de relatie tussen BPM en SOA zodanig uitbreidt, dat veel bedrijven er hun voordeel mee kunnen doen. De toevoeging van Master Data Management is een sterke eigenschap van deze oplossing, evenals de focus op PaaS en cloud-implementatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3028380). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.