Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle Application Integration Architecture 2.4

 

Oracle komt met versie 2.4 van Oracle Application Integration Architecture (AIA). Dit open, op standaarden gebaseerde platform, verzorgt de integratie van bedrijfsprocessen van zowel Oracle-applicaties als maatwerkoplossingen en applicaties van derden.

De nieuwste versie van Oracle Application Integration Architecture (AIA 2.4) biedt onder andere vooraf geïnstalleerde Oracle AIA Proces Integration Packs (PIPs) voor Oracle Transportation Management 6.0 naar Oracle E-Business Suite en Oracle's Siebel CRM. Hierdoor kunnen gebruikers efficiënter werken, wordt de total cost of ownership (TCO) verlaagd en de concurrentiekracht vergroot.

De Oracle AIA PIPs maken gebruik van Oracle Transportation Management 6.0. Dit transportbeheersysteem helpt bij het plannen en uitvoeren van het transport en de financiële afhandeling ervan. Door de standaard integratie met de Oracle E-Business Suite Release 12.1 en Siebel CRM, kunnen logistieke dienstverleners, producenten, retailers en groothandels inspelen op veranderende bedrijfswensen door het vastleggen en uitvoeren van bedrijfsprocessen. Gebruikers profiteren bovendien van Oracle Fleet Management voor het beheer van wagenparken en transporteurs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2949614). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.