Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Autonomy integreert Idol in iManage Worksite

 

Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, heeft kernsoftware Idol (Intelligent data operating layer) geïntegreerd in iManage Worksite, voorheen Interwoven WorkSite. iManage WorkSite is Autonomy's belangrijkste document management oplossing voor de juridische sector. Interwoven is onlangs door Autonomy overgenomen.

Met Idol als search technologie voor Worksite van Autonomy krijgen de 1400 Autonomy iManage-gebruikers, voornamelijk te vinden in de juridische sector, de beschikking over dezelfde krachtige enterprise search oplossing als de 20000 corporate klanten van Autonomy. Worksite gebruikers profiteren nu ook van Idols geavanceerde conceptual search en automatische classificatie mogelijkheden, met support voor meer dan duizend bestandstypen en meer dan honderd talen. Hiermee kunnen zij gebruik, vindbaarheid en relevantie van content maximaliseren.

Bouwend op iManage's document, e-mail en records management hebben advocatenkantoren bovendien een gemeenschappelijk search platform binnen Worksite en de enterprise archivering, legal hold, review en productieoplossingen van Autonomy. iManage Worksite 8.4 is per direct beschikbaar en gratis voor gebruikers met lopende onderhoudscontracten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2946508). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×