Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie van Clientele SENS en -ITSM software

 

Mproof, leverancier van Clientele softwareoplossingen voor service management, servicedesk, shared services, klantensupport en selfservice, brengt Clientele versie 2009 op de markt. Twee belangrijke aanpassingen zijn de aansluiting op de nieuwe Microsoft platformen en het verbeterde webportaal dat een volledige afstemming op de werkwijze en de lay-out van bedrijven mogelijk maakt.

Clientele software van Mproof, waarvan Clientele ITSM en Clientele SENS bekende productnamen zijn, is gebaseerd op Microsoft .NET en integreert optimaal met marktleidende softwareproducten van derden. Met de nieuwe versie worden nu ook Microsoft SQL 2008 en Microsoft Server 2008 ondersteund en is 64-bits ondersteuning voor de Microsoft besturingssystemen een feit.

Opvallend aan de nieuwe versie is verder de upgrade van het, op SharePoint gebaseerde, Clientele webportaal voor ondermeer self service en field service. Deze wordt nu geleverd met eenvoudig te bedienen beheertools die het mogelijk maken om de webportal volledig af te stemmen op de eigen procedures en huisstijl van een bedrijf.

Clientele software is leverbaar in 45 landen en in twaalf verschillende taalversies, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Chinees, Arabisch en sinds kort ook in het Grieks.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2944504). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.