Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nachon vernieuwt transportbeheersysteem

 

Nachon, een Nederlandse leverancier van software voor het optimaliseren van logistieke processen, introduceert een nieuwe versie van het transport management systeem Nachon TMS 6. De nieuwe versie ondersteunt een bredere reeks logistieke processen, van order entry (via het internet) tot het plannen van ritten en materieel, het administratief afhandelen van zendingen (documentverwerking en facturering) en het genereren van actuele managementinformatie.

Met behulp van versie 6 van Nachon TMS kunnen gebruikers hun taken sneller en beter uitvoeren. De dienstverlening verbetert, zowel voor klant als chauffeur, en de kosten verminderen. Ook de verdere integratie met een groeiend aantal typen boordcomputers zorgt ervoor dat het totale proces sneller, efficiënter en dus goedkoper verloopt. Ook bijkomende issues als emballage- en aansprakelijkheidsproblematiek worden vereenvoudigd met dit systeem.

Via het web biedt TMS 6 verladers inzage in de logistieke keten. Steeds meer informatie komt zo realtime beschikbaar en door de complete en transparante informatievoorziening kan de communicatie tussen transporteur en opdrachtgever snel en soepel verlopen."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2943486). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.