Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Docufacts krijgt themagids

 

Docufacts, de onafhankelijke online kennisportal voor vakinformatie over documenten van Docufacts.nl, is totaal vernieuwd. Er zijn themapagina's toegevoegd waarin algemene informatie, nieuws, cases, marktonderzoeken, experts, producten en leveranciers worden gepresenteerd. Hiermee kunnen facility managers, inkoop- en it-managers en documentprofessionals zich eenvoudiger oriënteren op documentoplossingen waarmee de bestaande bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.

Om eindgebruikers snel en eenvoudig te laten oriënteren op specifieke problemen heeft Docufacts een themagids ontwikkeld. Op elke themapagina staan nieuwsberichten, klantcases, producten, whitepapers en leveranciers bij elkaar. Aangevuld met redactionele artikelen en expertopinies vormen de themapagina's het startpunt in de zoektocht naar de juiste documentoplossing.

In de bedrijfsprofielen kunnen bedrijven gericht meer informatie zoeken over een bepaalde leverancier. In een oogopslag krijgt de bezoeker een beeld van het aanbod. Met handige links kunnen bezoekers alle informatie vergaren die zij nodig hebben. Ook kan er gericht gezocht worden per branche, zoals grafimedia, it, telecom, overheid en mkb.

Door onafhankelijke informatie te verstrekken helpt Docufacts inkopers, beslissers en gebruikers hun beslissingsproces bij de aanschaf van oplossingen die documentprocessen te verbeteren. Docufacts biedt daarmee een communicatieplatform om organisaties, producten en oplossingen onder de aandacht te brengen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2941708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.