Managed hosting door True
Sponsored
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco vs. Microsoft UC & Collaboration debat: wie kies je voor de toekomst?

De manier waarop organisaties Unified Communications (UC) en Collaboration inzetten om aan de vraag van klanten en medewerkers tegemoet te komen verandert in rap tempo. Business messaging, geïntegreerde communicatie met mobiel, binnen applicaties en zelfs in werkprocessen vormen de nieuwe standaard. Hoe maak je de juiste strategische keuze, welke route volg je daarnaartoe en hoe ga je om met gebruikersadoptie?

We zien veel dynamiek bij leveranciers, die ontwikkelingen rondom UC en Collaboration initiëren, integreren of vanaf de zijlijn volgen. In het Gartner UC Magic Quadrant 2017 komen Cisco en Microsoft als leiders uit de bus: deze leveranciers hebben een volledig UC aanbod met uitgebreide dienstverlening en een krachtig marktaandeel. Maar waarmee onderscheiden ze zich?

Passende (hybride) oplossing voor elke organisatie

Tijdens een debat tussen deze partijen staan we stil bij de visies van beiden, voeren zij een discussie over hun oplossingen en dagen wij ze uit om je in een power pitch te overtuigen van hun keuzes en roadmap voor de toekomst. Vervolgens neem je in de hierop volgende sessie plaats bij een deep dive met demo naar keuze van Cisco of Microsoft.

Daarnaast presenteren wij onze visie rondom UC en Collaboration in hybride oplossingen. We staan stil bij vragen waar je organisatie mogelijk mee wordt geconfronteerd in de zoektocht naar een juiste aanpak: hoe integreer je een Cisco en Microsoft omgeving waarbij kwaliteit en beheeraspecten als één geheel worden bewaakt? Neem je een UC applicatie als clouddienst af of (nog) niet? Welke eisen stelt je organisatie aan een UC oplossing en hoe komen beide leveranciers daaraan tegemoet?

Wie zoekt de aanval, heeft de verdediging op orde en scoort? Kom naar de plaats waar alleen de beste clubs het speelveld betreden: de Amsterdam ArenA. Op woensdagochtend 11 oktober a.s. geven wij je graag inzicht in de verschillen en overeenkomsten in visies en technieken van Cisco en Microsoft, en de toegevoegde waarde van een hybride variant. Axians verwelkomt je graag voor een energieke en inspirerende ochtend!

Programma bekijken en inschrijven

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6196909). © Jaarbeurs IT Media.
 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×