Managed hosting door True

Rijkswaterstaat wil 8000 datagedreven medewerkers

Cio Perry van der Weyden: Digitale transformatie raakt hele organisatie

 

Perry van der Weyden

Perry van der Weyden

Rijkswaterstaat is bezig om via zijn RWS Datalab een enorme digitale transformatie in de organisatie door te voeren. Hierbij wil het dat achtduizend medewerkers datagedreven medewerkers worden. Een ambitieuze doelstelling waarmee Rijkswaterstaat een nominatie voor de Computable Awards 2017 in de wacht wist te slepen in de categorie Digital Transformation van het Jaar.

In onderstaande video presenteert Rijkswaterstaat zijn RWS Datalab, een video die voor de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 dient als onderbouwing van de nominatie. In de video komt onder andere Rijkswaterstaat-cio Perry van der Weyden aan het woord. ‘RWS Datalab is meer dan een technische opgave, het raakt onze hele organisatie. Het levert niet alleen diensten op waar Rijkswaterstaat bij gebaat is, het raakt de hele samenleving.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie Digital Transformation van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie de winnaar gaan bepalen. Deze winnaar wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens het netwerkdiner van de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: RWS Datalab (Rijkswaterstaat)

Stemmen Computable Awards 2017

In deze categorie van de Computable Awards is het helaas niet voor het publiek mogelijk om te stemmen. De onafhankelijke jury zal bepalen wie er op 31 oktober 2017 gaat winnen. Toch kan er nog wel tot en met 8 oktober 2017  gestemd worden op de overige genomineerden van de Computable Awards 2017.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6204018). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Rijkswaterstaat

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×