Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

SLUIT JE AAN!

Dit artikel delen:

Computable Expert

Ed Magnée
Innovatieadviseur, Alares. Expert van Computable voor de topics Mobility en Zorg.

Deel je kennis over mobility op deze portal

Onafhankelijk advies bij het vinden van de juiste mobiele data oplossing? Ook met mobility aan de slag? Uw speurtocht naar de optimale mobiele toepassing begint op

www.computable.nl/mobility

Dit zijn enkele van de kreten die u kunt tegenkomen ergens op Internet als verwijzing naar deze portal. Twee maanden geleden kwam dit initiatief tot leven en het aantal bezoekers groeit mee met de hoeveelheid informatie die wordt aangeboden. En dat is heel veel! Maar nooit genoeg. De portal is niet alleen een plek waar je informatie kunt HALEN over mobility, het is vooral een plek waar je informatie kunt DELEN met vakgenoten. Aarzel dus niet om ook een bijdrage te leveren en je kennis te delen met anderen. Net als anderen al de stap hebben gezet om hun kennis te delen met jou. Heb je interessante cases of mooie oplossingen, laat het ons weten. Heb je een positieve of negatieve (gebruikers)ervaring, beschrijf het voor ons? Anderen kunnen ervan leren.

Maar de portal is ook een vraagbaak. Er staat een panel van experts klaar om je vragen te beantwoorden. Over alle aspecten van mobility! Over technische oplossingen, implementatie, beheer, veiligheid, gebruikersvriendelijkheid, en projecten. Maar ook over bedrijfseconomische en sociaal-maatschappelijke aspecten. Kortom, op ieder vlak vind je hier een expert die jouw vragen kan beantwoorden. Stel je vraag of reageer op de artikelen en de weblogs die op de portal verschijnen.

Er ontstaat hier een community van mobility-adepten. Sluit je aan en profiteer ervan!

20 april 2007

Ed Magnée
Voorzitter expertpanel Topic Mobility
Innovatie adviseur Nederland BreedbandLand
Directeur Alares b.v.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.