Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

‘Chrome is een bedrijfsbrowser’

 

Elke werkdag behandelt Computable een onderwerp waarover lezers kunnen discussiëren. Vandaag over de zakelijke acceptatie van Google’s browser Chrome.

Gebruiksstatistieken van webbrowsers en zelfs besturingssystemen laten nogal eens opvallende pieken en dalen zien, zeker gezien in weekritmes. Doordeweeks veelgebruikt? Dat zijn zakelijke systemen: pc’s met besturingssysteem versie X(P en tegenwoordig 7) en browser I(nternet Explorer).
In het weekend veelgebruikt? Dat zijn privé-apparaten met soms een heel ander besturingssysteem (OS X, iOS, Android, Windows 10) en dito browser (Firefox, Chrome, Safari). Anno nu valt op dat de webbrowser van Google salonfähig lijkt te zijn in het bedrijfsleven. Zie maar Chrome’s weekenddips in de gebruiksstatistieken van een internetmetende partij als Akamai. Chrome is ready for business. Wat vind jij?
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5644343). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 

Reacties

Ik raad nog steeds Firefox aan uit privacy-overwegingen, het is beter niet alles bij Google te leggen.

Dus www.swisscows.ch als zoekmachine en firefox met alle addons om tracking te stoppen, ik heb niets tegen google maar gebruik het met mate.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×