Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Komkommertijd?

Redactioneel commentaar

 

Een jaar geleden keken we nog met veel ontzag vooruit naar de zomervakantie. Immers, waar haal je interessant automatiseringsnieuws vandaan als iedereen op vakantie is? Zo niet de zomer van 1997. Een greep uit het nieuws van de afgelopen weken: Compaq koopt Tandem, Tulip breekt met Commodore, Grootste order aller tijden Oracle, Concentratie mainframemarkt: Fujitsu neemt over Amdahl, PC prijzenslag, Machtswisseling bij Informix, Apple, Apple en nog eens Apple en natuurlijk de aanhoudende vraag naar IT'ers.

Het besluit om Computable deze zomer elke week uit te laten komen wordt door de aanhoudende nieuwsstroom gerechtvaardigd. Het lijkt er op dat de automatiseringsbranche geen rustperiode meer heeft. Het gunstige economische klimaat en de vakantiespreiding rekenen af met de komkommertijd. Het is dan ook met gemengde gevoelen waarmee ik volgende week in de auto stap en zuidwaarts ga. Ik laat het IT-nieuws een paar weken voor wat het is en organiseer mijn eigen komkommertijd. A bient�t.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1339558). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×