Managed hosting door True

CWZ kiest voor Condor en Testmonitor

 

CWZ

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen heeft voor de automatisering van zijn logistieke en financiële bedrijfsvoering gekozen voor de zogeheten Hospital Suite. Dit is de enterprise resource planning (erp-)oplossing van leverancier Condor Solutions. Begin 2017 neemt het ziekenhuis het erp-systeem in productie. Condor is een in Microsoft-technologie gespecialiseerde dienstverlener uit Veenendaal.

Hospital Suite ondersteunt bedrijfsprocessen in de zorg via één database, gebaseerd op generieke Microsoft Dynamics NAV-technologie gecombineerd met een zorg-specifieke functionaliteit. Gebruikers hebben hierdoor snel en eenvoudig integraal inzicht in inkoop, logistiek en financiën, aldus Condor.

Bij de implementatie van de software werken CWZ en Condor samen met Testmonitor (Cepo). Dit bedrijf uit Gorinchem test de software door middel van een gestructureerde testaanpak in samenwerking met de (eind)gebruikers van de Hospital Suite.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5860854). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×