Managed hosting door True

Centric bevordert zorg op afstand met beeldbel-app

Zorg & ICT 2016

 

Beeldbellen

Ict-dienstverlener Centric komt met een webapplicatie voor beeldzorg: Video Connect. Dit stelt zorgverleners in staat om zorg op afstand aan patiënten en cliënten te bieden. De applicatie is beschikbaar voor zorginstellingen in verschillende taakgebieden.

Met Video Connect kunnen patiënten vanaf elk beeldscherm en platform een videogesprek openen. Hier is geen account voor nodig. De webapplicatie is toepasbaar in verschillende taakgebieden. Zo helpt het huisartsenpraktijken bij online spreekuren en kunnen thuiszorginstellingen meer cliënten in een tijdsperiode helpen. De applicatie verbetert daarnaast de efficiëntie van interne communicatie binnen een zorginstelling.

Centric biedt Video Connect aan als webapplicatie vanuit het eigen Nederlandse datacenter. Dit datacenter valt onder de Nederlandse privacywetgeving en voldoet naar eigen zeggen aan de nationale veiligheidseisen. ‘Daarmee zijn de security en privacy van de (medische) gegevens van patiënten en cliënten geborgd’, aldus de ict-dienstverlener. De oplossing is te integreren in bestaande zorgapplicaties en ondersteunt verschillende afhandelingsprocessen. 

Zorg & ICT

Centric is tijdens de beurs Zorg & ICT te vinden op standnummer 01.E129. De ict-beurs vindt plaats van 5 tot en met 7 april 2016 in de Jaarbeurs. Registreer nu voor gratis toegang tot de beurs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5734551). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×