Managed hosting door True

‘Jouw Omgeving’ helpt Jeugd GGZ met beeldbellen

Zorg & ICT 2016

 

beeldbellen

Het eHealth-platform ‘Jouw Omgeving’ stelt per april een beeldbel functionaliteit beschikbaar voor zeven Jeugd ggz-instellingen en andere Jouw Omgeving-relaties. Jouw Omgeving werkt hiervoor samen met Webcamconsult, een online video communicatie platform ontwikkeld door medisch specialisten.

Jouw Omgeving biedt een platform voor de zorg gebaseerd op de drie pijlers communicatie, online werken en inzage en rapportageverstrekking. Door consulten via online video communicatie aan te bieden wil het eHealth-platform het behandelaanbod verbreden. Hiervoor is het een samenwerking aangegaan met het video communicatie platform Webcamconsult.

Per april kunnen zeven Jeugd ggz-instellingen, verenigd in het Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie (E-KJP), beeldbellen via Webcamconsult. Zij doen ervaring op met de verschillende behandelvormen via beeldbellen. Voor andere Jouw Omgeving-relaties is beeldbellen als aanvullende module beschikbaar. 

Zorg & ICT

Jouw Omgeving en Webcamconsult zijn aanwezig op de beurs Zorg & ICT bij standnummer 01.A145 (Jouw Omgeving) en 01.E015 (Webcamconsult). De ict-beurs vindt plaats van 5 tot en met 7 april 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Registreer nu voor gratis toegang tot de beurs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5733868). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×