Managed hosting door True

Wie gunt wat

VodafoneZiggo levert vaste communicatie gemeenten

 

VodafoneZiggo heeft het contract GT Vaste Communicatie met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) ondertekend. Vanaf 2018 zullen zo’n tweehonderd gemeenten diensten voor vaste data, vaste spraak en internet gaan afnemen onder het nieuwe contract. Het contract loopt voor een periode van vijf tot maximaal elf jaar.

John van Vianen, directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo: ‘Met deze overeenkomst laten we ook meteen de strategische waarde zien van de joint venture, aangezien de krachten van zowel Vodafone als Ziggo hier echt samen komen.’

Voor het nieuwe bedrijf is dit niet de eerste grote, binnengesleepte aanbesteding dit jaar. Zo won het fusiebedrijf de aanbesteding voor het leveren van mobiele communicatiediensten (IWR2017 Mobiele Communicatiediensten) en de aanbesteding voor servicenummers (IWR2017 Inbound) uit het IWR2017 programma van de Rijksoverheid (IWR = Ict Werkomgeving Rijk).

VodafoneZiggo levert in Nederland vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten aan consumenten en bedrijven. Per 30 juni 2017 heeft het bedrijf ruim vijf miljoen mobiele, bijna vier miljoen tv-, ruim drie miljoen vast breedband internet en 2,5 miljoen vaste telefonieaansluitingen. VodafoneZiggo is een 50/50-joint venture van de telco's Liberty Global, en Vodafone Group.

  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6206764). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij VodafoneZiggo
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×