Managed hosting door True

Wie gunt wat

Scholten Awater levert hardware gemeente Vught

Ook dienstverlening aan gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard

 

Scholten Awater

De combinatie van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard (GRSA2) en de gemeente Vught hebben de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot hardware gegund aan Scholten Awater. GRSA2 en de gemeente Vught zijn nieuwe klanten voor de it-dienstverlener uit Nijmegen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van vier jaar.

Gezamenlijk beschikken de gemeenten over negenhonderd werkplekken. De opdracht bestaat uit de levering van servers, desktops, beeldschermen en mobiele devices. Daarnaast gaat Scholten Awater diensten verzorgen als cmdb-registratie, het milieuverantwoord verwerken van oude hardware en de garantieafhandeling. 


Infotheek

Afgelopen voorjaar werd bekend dat Scholten Awater ingelijfd wordt door hardwaredienstverlener Infotheek uit Leiden. Scholten Awater stond al langer op het lijstje van Infotheek-directeur Jordy Kool, zo vertelde hij aan Computable. Als de overname rond is, ontstaat een aanbieder van hardware en diensten met 850 medewerkers en vestigingen in 21 landen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6186599). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×