Managed hosting door True

Wie gunt wat

Snow Software regelt SAM bij gemeente Amsterdam

 

samenwerking

De gemeente Amsterdam verlengt zijn samenwerking met ict-leverancier Snow Software. Het in Haarlem gevestigde bedrijf levert software asset management (sam)-diensten aan de gemeente en biedt hiermee ondersteuning bij het monitoren en beheren van het it-landschap.

Amsterdam werkt sinds 2011 samen met Snow Software om beter zicht te hebben op de aanwezige software en het gebruik ervan. ‘Het it-landschap van onze gemeente is altijd in beweging. Onze projectmatige manier van werken en twee grote recente reorganisaties, zorgden ervoor dat er opnieuw naar onze behoeften op het gebied van sam moest worden gekeken’, vertelt Tore Dahl Iversen, leveranciersmanager bij de gemeente.

Snow Software heeft de behoeftes opnieuw in kaart gebracht, waarna nieuwe afspraken zijn gemaakt. Dahl Iversen: ‘Er is rekening gehouden met onze toekomstvisie en de tijdelijke situaties waarin wij ons verkeren door reorganisaties. Zo is het contract bijvoorbeeld gebaseerd op het aantal fte’s. Dit kan per maand fors verschillen van tienduizend tot vijftienduizend medewerkers.’

Snow Software

Snow Software, met het hoofdkantoor in Zweden, levert software asset management (sam). Die software zorgt dat organisaties over de juiste licenties beschikken voor de software die ze gebruiken. Het bedrijf staat onder leiding van Axel Kling.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5924640). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×