Managed hosting door True

Wie gunt wat

VX Company beheert weer OpenVMS van Spir-it

 

VX Company uit Baarn heeft opnieuw een overeenkomst afgesloten met Spir-it voor het beheer van het OpenVMS-platform. Voor een periode van minstens twee jaar voert het bedrijf de reguliere beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit voor de ict-dienstverlener van de rechtspraak uit Utrecht. VX Company doet dit werk al vanaf 2006.

Spir-it wil er met de keuze voor VX Company voor zorgen dat ook de komende jaren de continuïteit en kwaliteit van zijn OpenVMS-platform gegarandeerd blijft. Dit platform is essentieel aangezien de belangrijkste applicaties voor de primaire processen van alle rechtbanken in Nederland op dat platform draaien. VX Company is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in beheer op het OpenVMS platform en werkt vanuit zijn remote beheercentrum in Baarn.

Spir-it is als onderdeel van de Raad voor de Rechtspraak de it-partner van de rechtspraak. De it-organisatie is verantwoordelijk voor de levenscyclus van bijna tweehonderd applicaties (grotendeels zelf ontwikkeld) en de infrastructuur van zo’n vijftienduizend werkplekken op zestig locaties. Er werken ruim driehonderd man bij Spir-it.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5728827). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×