Managed hosting door True

Wie gunt wat

Jeugdhulp Friesland kiest voor Winvision

 

jeugdzorg hulpverlening jongeren

Jeugdhulp Friesland heeft na een selectieprocedure gekozen voor Wincare van Winvision als centraal cliëntregistratiepakket. De zevenhonderd medewerkers zullen in de komende negen maanden gefaseerd overstappen op de cloudoplossing Wincare. Met dit nieuwe pakket verwacht de jeugdzorgorganisatie de organisatie en uitvoering van de hulpverlening en zorg te kunnen verbeteren.

Jeugdhulp Friesland biedt vanuit diverse locaties jeugd- en opvoedhulp, Jeugd-ggz en Jeugdhulp-plus aan ruim 2500 cliënten per jaar. Eind 2015 ging de organisatie op zoek naar vervanging van het bestaande elektronisch cliënten dossier (ecd) van Centric dat niet meer paste bij de vernieuwde jeugdhulp en bij de ambities van de jeugdhulporganisatie.

Na een selectietraject koos Jeugdhulp Friesland voor Wincare van Winvision, een integraal ict-platform voor Nederlandse jeugdhulporganisaties dat is gericht op gezinsondersteuning, informatie-uitwisseling, communicatie en administratie.

Bestuurder Jeroen van Oijen: 'Met Wincare kunnen we de hulpverlening rondom en dicht bij de cliënt en diens gezin organiseren. Het is daarbij een platform dat flexibiliteit biedt om mee te bewegen met de ontwikkelingen en wensen van onze organisatie. Tegelijk is het een solide oplossing dankzij de Microsoft-software waar het platform op gebaseerd is. Daardoor is de overgang voor medewerkers niet zo groot; zij kennen die toepassingen al. Groot voordeel is dat Wincare mobiel werken mogelijk maakt en dat de cliënt veel meer regie over de hulpverlening krijgt.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5708975). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×