Managed hosting door True

Wie gunt wat

Genetics wint contract Leefomgevingssysteem

 

Softwareleverancier Genetics uit Almere heeft de gezamenlijke aanbesteding voor een leefomgevingssysteem gewonnen van de Omgevingsdienst Groningen en RUD Drenthe. Het contract heeft een looptijd van zeven jaar en negen maanden. De geschatte waarde ligt op ruim drie miljoen euro. Genetics verkoopt onder de naam Powerbrowser software voor vergunningverlening, toezicht en handhaving bij de overheid.

De Omgevingsdienst Groningen en de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Drenthe zijn belast zijn met de vergunningverlening-, toezicht- en handhavingsuitvoering voor en namens de gemeenten en provincies in Groningen en Drenthe. Zij zochten een nieuw zogeheten leefomgevingssysteem en kozen na een aanbesteding voor Genetics. Die levert, implementeert, host en ondersteunt zijn oplossing Powerbrowser aan en voor beide organisaties.

De definitieve gunning volgde na een aanbestedingstraject op basis van prestatie-inkoop. Daarin toonde Genetics, na een eerste ronde met een inschrijving, interviews en workshops, ook tijdens de concretiseringsfase aan over de juiste inzet en expertise te beschikken om de strategisch partner te worden die door de beide organisaties werd gezocht.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5672681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×