Managed hosting door True

Wie gunt wat

Brainnet werft tijdelijke ICT'ers voor Tennet

 

Elektriciteit

Beheerder van het landelijk hoogspanningsnet Tennet schakelt Brainnet in voor werving en contractmanagement voor tijdelijk personeel. Het gaat om het werven van ict'ers en medewerkers in niet vooraf gespecificeerde functies. Naast het werven en leveren van tijdelijk extern personeel zal Brainnet, samen met Harvey Nash de rol van contractmanagementpartij vervullen.

De overeenkomst is na een aanbesteding gegund en op 20 juli 2015 ingegaan. De looptijd van de raamovereenkomsten is drie jaar met maximaal driemaal het recht tot verlenging met nogmaals een jaar. De contractwaarde is niet bekendgemaakt.

De Nederlandse tak van Tennet bestaat uit 1337 mensen in vaste dienst en 392 externen die voor een bepaalde tijd aan het bedrijf zijn verbonden (cijfers jaarverslag 2014). Zo worden bepaalde pieken voor projecten opgevangen met gespecialiseerd tijdelijk personeel.

Brainnet positioneert zich als partij voor het efficiënt inrichten van inhuurprocessen en het beheren van 'flexibele schillen'.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5585130). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 

Reacties

Gefeliciteerd Brainnet! Mooie uitdaging, die ik ook heel graag had aangenomen.
Werk aan de winkel de komende 3 jaar; voor ons om in 'the picture' te komen voor de volgende termijn, voor jullie om de beste mensen uit de markt voor Tennet te vinden. Succes gewenst!

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×