Managed hosting door True

Wie gunt wat

Alphen aan den Rijn kiest afvalsoftware GMT

 

Alphen aan den Rijn gaat de milieuapplicatie Afvalris van GMT uit Diemen in gebruik nemen. De planningstool is bedoeld om de planners van de gemeente te ondersteunen in het efficiënter roosteren van personeel en materieel bij de afvalinzameling; de juiste persoon op de juiste wagen. De roosters worden digitaal beschikbaar gesteld aan het personeel door middel van 'slimme schermen' die in het gemeentepand hangen.

Alphen aan den Rijn telt ruim 107.000 inwoners, 46.000 huisaansluitingen, tweehonderd bedrijven die aangesloten zijn bij het bedrijfsafval en 1050 ondergrondse containers. In eerste instantie gaat het om honderd voertuigen en zestig medewerkers die ingepland worden met Afvalris. In een later stadium wil de gemeente de software breder gaan inzetten.

De Afvalris-software van GMT is een applicatie die inzicht verschaft in afval- en milieuprocessen. Dat loopt uiteen van actuele verkoop-, relatie- en contractgegevens, planning van werkzaamheden, wegen en voorraden tot aan hergebruikctiviteiten en de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Daarnaast levert GMT aanvullende mobiele apps voor onder meer orderbeheer, vlootmanagement en urenregistratie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5546115). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×