Managed hosting door True

Wie gunt wat

Accenture beheert Filenet bij Agentschap SZW

 

Accenture neemt bij het Agentschap SZW, subsidie-onderdeel van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het applicatiebeheer voor het Filenet-systeem geheten Diane op zich. Het contract heeft een looptijd van een jaar. Eerder al voerde de ict-dienstverlener Diane in bij het Agentschap. Het Diane-systeem vormt het fundament voor de uitvoering van subsidieregelingen ter waarde van ongeveer achthonderd miljoen euro per jaar.

Het Agentschap SZW voert subsidieregelingen uit op het gebied van sociaal economisch beleid, in het bijzonder werk en inkomen. Deze activiteiten worden gefinancierd door de Europese Unie en nationale programma's.

Het gebruik van de IBM Filenet-applicatie vloeit voort uit het vernieuwingsproject Diane (Documentatie, Informatie, Agentschap SZW, Nationaal en Europees), gestart in 2010. Doel was het opleveren van een standaard dossiermanagementsysteem dat alle subsidieregelingen kan ondersteunen. Het project verliep met horten en stoten maar sind de zomer is de laatste release vanuit de projectorganisatie opgeleverd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4572151). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.