Managed hosting door True

ICT-reuzen maken standaard tegen systeemuitval

 

Samenwerking

De ict-bedrijven T-Systems, Brocade, Cisco, Dell, Hitachi Data Systems (HDS), Juniper, NetApp, SAP en Suse hebben de vereniging Zero Outage Industry Standard opgericht. Doel ervan is het ontwikkelen van een kwaliteitsstandaard voor de ict-infrastructuurindustrie. Zo’n standaard moet de kans op een uitval van een ict-infrastructuur tot een minimum kunnen garanderen.

De bedrijven die deelnemen aan de vereniging Zero Outage Industry Standard, met hoofdzetel in Londen, willen gezamenlijk komen tot ontwerpdefinities die staan tot ‘nul-fouten-producten’. Ook willen ze een raamwerk opstellen waarmee de kwaliteit en prestaties van geleverde ict-oplossingen en -diensten gegarandeerd kunnen worden.

De vereniging is een vervolg op het ‘Null-Fehler’- (Zero Outage)-programma dat Deutsche Telekom-dochteronderneming T-Systems vijf jaar geleden startte onder zijn technische medewerkers. Die konden kwaliteitscursussen volgen en bijbehorende certificeringen halen. T-Systems begon een jaar geleden dit programma uit te breiden door er partners bij te zoeken. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5871912). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×