Managed hosting door True

Citrix koopt Franse UEM-leverancier Norskale

 

werkplek

Virtualisatiespecialist Citrix neemt de Franse leverancier van user environment management (uem) Norskale over. Volgens Citrix biedt de Franse onderneming, met meer dan honderd klanten wereldwijd en deployments met een omvang tot tachtigduizend werkplekken, veel toegevoegde waarde voor Citrix’ XenApp- en XenDesktop-virtualisatieoplossingen. Het is niet bekend welk bedrag met de overname is gemoeid.

De aankoop van Norskale is de eerste sinds voormalig Microsoft-topman Kirill Tatarinov werd aangesteld als ceo. De overname maakt onderdeel uit van een bredere bedrijfsstrategie, waarbij Citrix de technologie die het dichtst bij zijn kernactiviteiten ligt wil verbeteren.

De nieuwe Citrix workspace environment manager, gebaseerd op de oplossing van de Franse uem-leverancier, komt beschikbaar voor alle XenApp en XenDesktop Enterprise- en Platinum-klanten.

Norskale is opgericht in 2012 en biedt it-oplossingen gebaseerd op Microsoft Windows voor werkomgevingen. Ceo van de onderneming is Pierre Marmignon.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5833766). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×