Managed hosting door True

2ML levert e-mailomgeving aan Warner Bros

 

Warner Bros Movie Studio in Los Angeles

Warner Bros Movie Studio in Los Angeles (Foto: Gerry Boughan, shutterstock)

Televisie- en filmproducent Warner Bros kiest wereldwijd voor 2ML als partner. De Amsterdamse ict-dienstverlener richt de e-mailomgeving van Warner Bros in via een Hosted Exchange. Dit is een uitbreiding van de eerdere samenwerking tussen 2ML in het Nederlandse en Finse kantoor van Warner Bros.

De kantoren van Warner Bros, verspreid over alle werelddelen, hadden een autonome it-omgeving. Dit gaat veranderen nu 2ML bij alle kantoren, verspreid over Europa, Zuid-Amerika en Oceanië, een e-mailomgeving uitrolt. 2ML levert al vijftien jaar zijn dienstverlening aan Warner Bros in Nederland. Dit werd uitgebreid naar Finland. Nu worden ook de kantoren in Australië, Brazilië, Spanje, Argentinië, Chili en Portugal voorzien van de e-mailomgeving.

De wereldwijde kantoren krijgen de beschikking over Hosted Exchange. Hierdoor kan het bedrijf zonder hinder van tijd- en grenszones opereren. Medewerkers kunnen op elk apparaat hun e-mailomgeving beheren en agenda’s en contactgegevens synchroniseren met internationale collega’s. Bovendien komt er één centraal aanspreekpunt voor it. 

2ml

De Amsterdamse dienstverlener 2ML beheert ruim twintigduizend werkplekken voor ruim zeshonderd klanten. Het bedrijf telt meer dan veertig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5701043). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×