Managed hosting door True

SendCloud wint Deloitte Technology Fast 50

 

troffee

De Eindhovense startup SendCloud is door Deloitte uitgeroepen tot snelst groeiende technologiebedrijf in Nederland. Het realiseerde in de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 5463 procent. Hiermee staat het op nummer één van de Technology Fast 50. Bynder en Voipgrid eindigden op de tweede en derde plaats met groeipercentages van respectievelijk 3792 procent en 2216 procent.

Deloitte nomineert jaarlijks vijftig technologiebedrijven voor de Technology Fast 50-awards. Tijdens het galadiner op 12 oktober in de Werkspoorkathedraal in Utrecht werd de ranking bekend gemaakt. SendCloud voert de Technology Fast 50 aan en mag zich dit jaar het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland noemen.

SendCloud levert een tool waarmee webshops bestellingen kunnen verwerken en versturen. In 2014 werd het al door Deloitte tot Rising Star verheven. Die prijs voor bedrijven die jonger zijn dan vier jaar gaat dit jaar naar Camptoo, een huur- en verhuurplatform voor campers en caravans.

Martin Wabeke, programmaleider van de Technology Fast 50: ‘Gemiddeld hebben de Fast 50 bedrijven over de periode 2013 - 2016 een groeipercentage laten zien van 681 procent. We zien daarbij naast de sterk vertegenwoordigde softwarebedrijven ook maakindustrie en nanotechnologie, wat een diversiteit laat zien in de Nederlandse snelgroeiende techbedrijven.’

Computable Awards 2017

SendCloud is genomineerd voor de Computable Awards ‘Nederlandse Startup van het Jaar’.  De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6223711). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×