Managed hosting door True

Zoekmachine Skepp ontvangt twee miljoen euro

 

Nieuw kantoor

Skepp, een zoekmachine voor kantoorruimtes, ontvangt twee miljoen euro aan groeikapitaal van een informele investeerder. Het bedrijf, met kantoren in Albergen en Amsterdam, gebruikt dit geld om een nieuw kantoor-inrichtingsconcept op de markt te brengen. Dit wordt geïntroduceerd in Nederland, België en Duitsland.

Skepp, opgericht eind 2013, brengt huurders en verhuurders van kantoorruimte samen op een online platform. Het bedrijf is van oorsprong gefocust op Nederland, maar heeft onlangs zijn activiteiten uitgebreid naar buurlanden België en Duitsland.

Om sneller te groeien, brengt het een nieuwe concept, met de naam officeplanner, op de markt. Dat is een inrichtingsconcept van de beschikbare kantoorruimte, gericht op vier zones: connect, conference, cowork & concentrate.

Om het kantoor-inrichtingsconcept in Nederland, België en Duitsland, te introduceren, ontvangt Skepp twee miljoen euro van een zogenaamde ‘informal investor’. Dat zijn investeerders die eigen vermogen in een bedrijf steken.

Skepp heeft inmiddels 25 man in dienst. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6215654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.