Managed hosting door True

Resnap koopt Bundle in fotoalbumsoftwaredeal

 

Fotoboeksoftwareleverancier Resnap uit Nijmegen neemt startup Bundle over. Dit bedrijf uit Utrecht levert een app waarmee niet alleen foto's mobiel snel zijn te delen, maar ook fysieke fotoboekjes te bestellen zijn. Met de overname van Bundle komt de kunstmatige intelligentie-tool van Resnap ook op mobiel beschikbaar. Het uiteindelijke doel is om vanuit elke bron in enkele minuten automatisch een fotoalbum te maken.

Resnap heeft op basis van kunstmatige intelligentie een subjectieve herkennings- en selectietechnologie voor foto’s ontwikkeld. Consumenten kunnen hierdoor geautomatiseerd en snel vanuit een wirwar van online-foto's fotoboeken maken.

Met de door Bundle ontwikkelde iOS- en Android-app kunnen gebruikers samen met anderen foto's verzamelen in albumbundels. De aandeelhouders van Bundle, waaronder de oprichter van online-fotoboekenproducent Albelli, zien de overname door Resnap als een logische stap. Het brengt twee innovatie fotoboeksoftwareoplossingen samen.

De overname is onderdeel van de internationale groeistrategie van Resnap. Naast de Benelux zegt de startup ook hard te groeien in de VS, Engeland en Australië. Het bedrijf kreeg begin 2015 450.000 dollar van een investeerder.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6016830). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×