Managed hosting door True

TravelBird leent 5 miljoen bij Main Mezzanine

 

Online reisaanbieder TravelBird sluit een lening van vijf miljoen af bij Main Mezzanine Capital. Hiermee wil de Amsterdamse scale-up zijn vakantieaanbod op de website en in de app beter personaliseren.

TravelBird is in 2014 opgericht en heeft in de afgelopen jaren 32 miljoen euro opgehaald bij investeerder Rocket Internet. Dat geld is geïnvesteerd in de optimalisatie van de digitale infrastructuur en personalisatie van het vakantieaanbod op zijn website en app.

Om de vakantie-aanbiedingen nog beter af te stemmen om de wensen en behoeften van gebruikers, kiest de Amsterdamse scale-up voor een lening van Main Mezzanine Capital. Dat bedrijf, opgericht in 2014, is een onderdeel van investerings- en financieringsbedrijf Main Capital Partners. De Mezzanine-lening wordt verzorgd door eigen aandeelhouders, vermogende particulieren, familieleden en (voormalige) ondernemers.

Tien leningen

Main Mezzanine Capital heeft recent tien leningen uitgezet. Het betreft onder meer Muis Software, een leverancier van administratieve software uit Heemskerk, de Rotterdamse ict-dienstverlener Lunatech, erp-leverancier AllSolutions uit Woerden en drie leveranciers van financiële software: OnGuard (Noord-Holland), SecondFloor (Schiphol) en Abit (Duitsland).

De omvang van de Mezzanine-leningen varieert van één tot vijf miljoen euro. De lening aan TravelBird is naar eigen zeggen de grootste lening sinds de start van de geldverstrekker.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5842805). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×