Managed hosting door True

Keadyn investeert twee ton in ABOSS

 

Groeikapitaal

De Amsterdamse start-up Aboss heeft tweehonderdduizend euro opgehaald bij venture capitalist Keadyn. Dit gebruikt het om verdere internationale groei te realiseren. Aboss staat voor Artist Backoffice System. Het biedt een cloudoplossing voor professionals uit de entertainmentindustrie om onder andere financiën, logistiek en productie te managen.

Aboss-oprichters Arvid Silos en Thomas van Beek hebben voor deze seed round de Nederlandse venture capitalist Keadyn in de arm genomen. Keadyn helpt Aboss met de verdere professionalisering en internationale groei van het bedrijf. In een eerder stadium hebben Tom Holkenborg (Junkie XL) en Fatih Kahyaoglu (voormalig commercieel directeur van ID&T) al geïnvesteerd in de start-up.

Aboss biedt een online SaaS-oplossing om kalendermanagement, show deals, contracten, facturen, contactbeheer en logistieke planningen inzichtelijk te maken. Het Amsterdamse bedrijf is eind 2013 opgericht en beschikt over een team van negen man. Het rekent artiesten, managers en boekingsagenten tot zijn klanten.

Het is actief op de Nederlandse markt. Zo rekent het artiesten als Armin van Buuren en Oliver Heldens en boekingskantoren zoals David Lewis Productions, Hekwerk Theaterproducties en 010 Bookings tot zijn klantenbestand. Daarnaast bedient het klanten in Amerika, Duitsland, China, het Verenigd Koninkrijk en Australië. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5822741). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×