Managed hosting door True

UtrechtInc koppelt start-ups aan ANWB en Menzis

 

start-up

De ANWB en zorgverzekeraar Menzis willen Nederland actief maken en zo veilig mogelijk onderweg laten zijn. De bedrijven willen daarvoor de samenwerking aangaan met start-ups die producten bieden op dat gebied. Tijdens het Get Moving-event van start-up incubator UtrechtInc pitchen vijftien start-ups hun innovatieve oplossing aan beide bedrijven. De winnaar wint een lunch met de ceo’s om opties voor samenwerken te verkennen.

ANWB en Menzis zoeken start-ups die innovaties bieden op het gebied van onder andere lichamelijke beweging en sociale participatie. Om met hen in aanraking te komen organiseert de Utrechtse start-up incubator UtrechtInc op 11 oktober het Get Moving-evenement. Daar geven vijftien start-ups een pitch aan de ceo’s van de bedrijven. Daarna worden acht finalisten geselecteerd. Zij maken kans op een vervolglunch met de directie, investering en/of een betaalde opdracht bij ANWB en Menzis.

Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB: ‘Door met start-ups nieuwe innovaties te ontwikkelen, maken we slim gebruik van elkaars krachten en kunnen we onze dienstverlening aan leden en klanten verbeteren.’

Aanmelden voor Get Moving

Heeft jouw start-up een innovatieve oplossing op gebied van een actieve en gezonde levensstijl of veilig onderweg? De ANWB en/of Menzis zoeken start-ups die binnen enkele maanden een eerste product of propositie (in samenwerking met de ANWB en/of Menzis) kunnen testen in de markt of ‘market ready’ zijn (werkbaar product, bestaande klanten en omzet). Aanmelden kan tot 22 september 2016 via www.utrechtinc.nl/getmoving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5815092). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×