Managed hosting door True

Teamwork-platform Part-up ontvangt 650.000 euro

 

Groeikapitaal

De Haagse start-up Part-up haalt ruim 650.000 euro aan financiering op. Het bedrijf biedt een online marktplaats voor teamwork. De financiering wordt ingezet voor de doorontwikkeling van het product. Dit met het oog op internationalisering.

Part-up is opgericht door Laurens Waling, Erik Soonieus en Ralph Boeije. Op het platform worden (tijdelijke) teams samengesteld die bestaan uit zowel interne als externe werknemers. Dit helpt bedrijven om effectiever en productiever projecten op te zetten, te beheren en af te ronden.

Met de groeifinanciering van ruim 650.000 euro wil Part-up zijn product verder ontwikkelen. Zo verbetert het zijn matching-algoritme dat suggesties geeft voor passende teamleden. De twaalf investeerders worden overigens geen aandeelhouder van het bedrijf. Zij worden lid van de nieuw opgerichte Part-up Coöperatie UA.

Part-up beschikt over ruim vijftig klanten, waaronder dertig zorginstellingen, Achmea, PGGM en een vijftal gemeentes. De omzet over het eerste boekjaar (2015) bedroeg 250.000 euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5785748). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×