Managed hosting door True

KPMG koppelt start-ups en banken via Matchi

 

Samenwerken

Adviesbureau KPMG gaat nauw samenwerken met Matchi. Die organisatie koppelt ict-start-ups gericht op de financiële wereld aan grote banken en verzekeringsmaatschappijen. Volgens het adviesbureau zijn zogenoemde fintech-start-ups in hoog tempo bezig om de financiële wereld te veranderen. Een organisatie als Matchi kan daarom de brug slaan tussen de gevestigde orde en nieuwe ict-toepassingen die bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

KPMG adviseert grote financiële ondernemingen over bijvoorbeeld nieuwe ict-toepassingen voor kredietverlening, betaalsystemen, vermogensbeheer en de aanpak van cybercriminaliteit. De samenwerking met Matchi maakt het mogelijk om voor klanten de meest geschikte innovaties te identificeren en te adviseren om oplossingen zo goed mogelijk in te voeren.

'Fintech-startups zijn bezig om het financiële landschap in hoog tempo te veranderen en we zien in toenemende mate samenwerkingenontstaan tussen de gevestigde orde en innovative startups.' Aldus Daniël Horn die zich bij het adviesbureau bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening in samenwerking met startups. Hij helpt organisaties om samen te werken met startups.

Volgens KPMG is Matchi er sinds de oprichting in 2013 in geslaagd om de ideeën en innovaties van meer dan honderd fintech startups op hun waarde te beoordelen en naar het platform te brengen. 'Hierdoor is zij in staat gebleken om meer dan vijftig ondernemingen in de financiële wereld te ondersteunen in hun zoektocht naar innovatieve oplossingen voor hun dienstverlening.'

Omgaan met startups

Horn: 'Onze samenwerking met Matchi stelt ons in staat om grote ondernemingen in de financiële wereld te helpen bij hun keuze van de meest geschikte technologische oplossingen, hen bij te staan in het toetsen van de kwaliteit en de manier van omgaan met dit soort in het algemeen kleine startups. Bovendien kunnen en zullen wij dit soort startups helpen om zich verder te ontwikkelen en hun ideeën bijvoorbeeld door fusies en overnames dichter naar de markt te brengen.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5591120). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×