Managed hosting door True

Boltrics levert wms-syteem aan Frigomundo Coldstore

Oplossing Nekovri Dynamics communiceert via electronic data interchange (edi)

 

Het in Ede gevestigde Boltrics, specialist op het gebied van Microsoft Dynamics voor logistiek dienstverleners en voor de koel- en vriesbranche, levert zijn warehouse management systeem (wms)-oplossing aan Frigomundo Colstore in Zoeterwoude.

‘Terwijl we gebruikmaken van de standaard brancheoplossing voor koel- en vrieslogistiek behouden we tegelijkertijd de flexibiliteit om de aanpassingen in de configuratie door de eigen it-afdeling uit te laten voeren’, aldus de vriesspecialist.

Real time informatie delen

Belangrijk onderdeel van het nieuwe wms is de communicatie via edi (electronic data interchange). Hierdoor kan Frigomundo berichten vanuit opdrachtgevers direct inlezen in het wms en deze informatie realtime delen via webservices.

Ralph Soetens, operatiemanager bij Frigomundo Coldstore: 'Met de brancheoplossing houden we controle wat betreft de inrichting van onze processen, zo kunnen we eenvoudig zelf klanten, diensten, artikelen, locaties en procesflows aanmaken, zonder tussenkomst van Boltrics. Tegelijkertijd hebben we door de samenwerking met Boltrics toegang tot de nieuwste functionaliteiten die continu worden toegevoegd en werken we altijd met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics en dus de laatste technologie.’

Frigomundo Coldstore is een logistiek centrum voor bevroren, gekoelde en ongeconditioneerde goederen. Het bedrijf s onderdeel van Zandbergen World’s Finest Meat. De onderneming is gevestigd in Zoeterwoude.

Boltrics, gevestigd in Ede, is specialist op het gebied van Microsoft Dynamics voor logistiek dienstverleners en voor de koel- en vriesbranche. Daarvoor heeft Boltrics de producten 3PL Dynamics, Nekovri Dynamics en BVBVK Dynamics ontwikkeld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6182209). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×