Managed hosting door True

Fortino Capital steekt geld in BuyBay

 

BuyBay, een Amsterdamse aanbieder van oplossingen voor retourproducten in de e-commerce en detailhandel, zegt een paar miljoen euro te hebben opgehaald bij de Belgische investeringsmaatschappij Fortino Capital. Naast de investering zal Fortino Capital het management van BuyBay adviseren bij het realiseren van de internationale groeiambities. Om hoeveel miljoen het exact gaat, is niet bekend gemaakt.

BuyBay is begin 2014 opgericht. Het neemt retourproducten in ontvangst en geeft deze producten een tweede leven, door de visuele en technische staat van het product te beoordelen en eventueel reparaties uit te voeren. Vervolgens worden de retourproducten automatisch, dankzij de zelfontwikkelde software van BuyBay, als tweedehands product opnieuw aan de consument aangeboden. Op dit moment heeft BuyBay ongeveer vijftig medewerkers in dienst.

Algemeen directeur Thijs Bosgoed vertelt dat het bedrijf dit concept ook internationaal wil uitventen. Met behulp van het extra kapitaal van Fortino kunnen er stappen worden gezet, zoals, naar de Duitse en de Franse markt. Daarbij zal het bedrijf extra investeren in het partnernetwerk, het it-platform, de logistieke voorzieningen en de klantenservice.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5968460). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×