Managed hosting door True

Checkpoint opent innovatiecentrum in Nederland

 

RFID

Checkpoint Systems, met een Benelux kantoor in Mechelen, opent in het Nederlandse Terborg een innovatiecentrum rond radio-frequency identification (rfid). Doel is om rfid toegankelijker te maken voor winkeliers uit Noord-Europa; met name de Benelux, de Scandinavische landen, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

In het innovatiecentrum toont Checkpoint Systems de impact van rfid op logistieke processen. Dit bij elke stap van de logistieke keten. Daarnaast laat het zien hoe zijn Check-Net-platform bijdraagt aan 'de optimale zichtbaarheid van alle goederen binnen alle productie-, distributie- en facturatieprocessen'.

Daarnaast laat het bedrijf zien wat zij doen op het gebied van rfid: van de productie van rfid-labels, via de ontwikkeling van printmachines, tot de software en scanners die de volledige goederenstromen van de retailer zichtbaar maken.

In totaal werken er 45 mensen in het Nederlandse innovatiecentrum. Checkpoint Systems heeft in de buurt van Barcelona al een vergelijkbaar innovatiecentrum voor Zuid-Europa.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5748893). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×