Managed hosting door True

TomTom levert brandstofbeheertool aan Shell

ICT & Logistiek 2015

 

Olieconcern Shell gaat het vlootbeheerplatform Webfleet van TomTom Telematics inzetten om bedrijven in Europa beter inzicht te bieden in hun brandstoftransacties. Het betreft bedrijven die gebruikmaken van de tankpas van Shell voor bedrijven. De data van deze EuroShell Card worden geïntegreerd in het Webfleet-platform. Daardoor komen brandstoftransacties en brandstofbeheerinformatie voor gebruikers beschikbaar in één systeem.

Door beter inzicht te bieden in het brandstofgebruik zeggen TomTom en Shell bedrijven te willen helpen hun brandstofkosten en CO2-uitstoot van hun wagenpark te verminderen.

TomTom Telematics is een business unit van TomTom die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. Het Webfleet-platform van dit bedrijf is een software-as-a-service-oplossing (SaaS). Die wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om de voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5641763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Shell
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×