Managed hosting door True

Noors Abax koopt rittenregistratiebedrijf Trevler

 

Het Noorse Abax, leverancier van elektronische logboeken voor commerciële voertuigen, neemt Trevler over. Dit is een Nederlands specialist op het gebied van uren-, project- en rittenregistratie. Abax uit Larvik heeft de ambitie om fors te groeien in Europa, onder andere op de Nederlandse markt. Trevler gaat rond het derde kwartaal van 2015 Abax Nederland heten. Bij het bedrijf uit Beverwijk werken zo'n tien man.

Het in 2008 opgerichte Trevler biedt producten aan waarmee bedrijven aan de belastingdienst kunnen bewijzen dat bedrijfswagens niet voor privégebruik worden ingezet.

Topman Petter Quinsgaard van Abax stelt dat de Nederlandse markt belangrijk voor het bedrijf is. 'Met het aantrekken van Trevler krijgen we niet alleen een significant deel van de Nederlandse markt in handen. Ik verwacht door de combinatie van onze verkoopkracht en de technische kennis en innovatiekracht van Trevler een succesvolle toekomst tegemoet te gaan.'

Abax, waar ruim tweehonderd man werken, hanteert een groeistrategie van 30 procent per jaar in de markten waarin het bedrijf actief is: Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Verenigd Koninkrijk en nu ook Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5406245). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×