Managed hosting door True

Barracuda van de beurs door overname

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Het Amerikaanse Barracuda Networks wordt overgenomen door Thoma Bravo. Deze eveneens Amerikaanse privé-investeerder betaalt 1,6 miljard dollar voor de securityleverancier. Door de overname wordt het beursgenoteerde bedrijf een private organisatie. De overname wordt naar verwachting eind februari 2018 afgerond.

Barracuda Networks levert securityproducten voor bedrijfsdata, e-mail, netwerken en applicaties. Door de overname van de privé-investeerder gaat de securityleverancier verder als een niet-beursgenoteerd bedrijf. De overname wordt naar verwachting afgerond voor de sluiting van Barracuda’s gebroken boekjaar, dat op 28 februari 2018 eindigt.

De privé-investeerder Thoma Bravo biedt 1,6 miljard dollar voor de aandelen Barracuda. Dit betekent voor de aandeelhouders een extraatje van meer dan 20 procent. De directie van Barracuda staat achter het bod, maar stelt dat men nog wel afhankelijk is van de goedkeuring van de huidige aandeelhouders en de officiële instanties die hun oordeel moeten vellen.

Barracuda nam vorige maand het Amerikaanse Sonian over. Dat is een leverancier van oplossingen voor public cloud-archivering en business analytics.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.